bonconstruct.ro - prefabricate din beton armat

 
Amenajari interioare si exterioare Email

Lucrarile de amenjare, fie ele la interior sau la exterior, reprezinta un capitol care solicita atentie sporita la detaliu fara a se neglija rezistenta in timp, durabilitatea lucrarilor de amenajare efectuate.

In ceea ce priveste amenajarea spatiilor interioare, domestice ori comerciale, proiectele de design interior solicitate de beneficiari respecta din ce in ce mai mult cele mai diverse rigori privind functionalitatea spatiilor amenajate, confortul, utilitatea dar si ambianta creata.


Serviciile oferite de Bon Construct includ pe langa executarea lucrarilor propriu-zise de amenajare si oferta de consultatie in ceea ce priveste diversitatea materialelor folosite precum si oportunitatea folosirii unora sau altora dintre acestea.


Portofoliul Bon Construct cuprinde atat proiecte comerciale cat si domestice. Fiecare lucrare este abordata din punctul de vedere al respectarii in detaliu a proiectelor de design impuse, in acelasi timp cautandu-se solutii de a oferii un raport optim intre calitatea lucrarilor executate si costul acestora.


Lucrari portofoliu BonConstruct Bacau